22 de març 2010

Govindas


Haribol!! Mi restaurante favorito en Brisbane es Govindas (Hare Krishna food for life), un buffet de comida india-vegetariana que cumple las 3 b: bueno, bonito y barato.
Tot menjant pots llegir el Bhagavad Gita i escoltar de fons el mantra dels Hare Krishan: Hare Krisna Hare Krisna Krisna Krisna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare.
A bcn tb hi ha un Govindas però encara que el propietari és una adepte a Hare Krishna, els treballadors no ho son i no es pot "gaudir" tant de l'ambient Hare Krishna com a Brisbane.

De totes maneres tinc una pregunta a veure si algú me la pot respondre: els Hare Krisha són una secta o están acceptats a "la llista oficial de religions"?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Dons es una religió de una branca del hinduisme , am adoració al deu Krishna ca en el hinduisme es conegut com l’octau avatar del deu Vishnu (l’aspeta mes elevat de la personalitat de deu)

Cada dia fan ceremonies al deu, i ofereixen inciens, Flors, menja vegetaria….

Als adeptes tenen que porta una vida purificada, am menja vegetaria, no practica sexa sense fins reproductius, fe el cant de Hare Hare per els carres…

Espero que et servegi el que et dic. Peto

Lluís ha dit...

Hola carinyo!!!
Tens una mare que es un Solete
Petons

flor de te ha dit...

nyam ja em portaràs quan vagi! :*

Astrid ha dit...

Tinc una familia que és tot un sistema solar jejeje

Centro Akari, així doncs és una religió, recordo quan era petita que la gent deia que era una secta molt perillosa.

Floreta!! així que vindràs al final?!! :P ja queda menys!!!

Julien ha dit...

yummy!!