07 de març 2010

Inundacions

Brisbane.. terra del sol i la calor...de calor en fa molta pero fa quatre setmanes que de sol res de res!! De la sequera passem a les inundacions, i d'un sol espatarrant a una pluja constant que no deixa ni estendre la roba. I jo com a bona "espanyola" aviat tindre que girar les calcetes pq no hi ha manera de poder rentar la roba !! Sabieu que tenim fama de guarrilles?.
Hi ha pobles de l'estat de Queensland, i fins i tot alguns barris de Brisbane que estan patint serioses inundacions, diun que les pitjors des de 1974, ja m'imagino els koales i kangurs que fa uns mesos demanaven aigua als ciclistes, fent exercicis de natacio. Aixo sense tenir en compte l'avis de posible tsunami que varem tenir la setmana passada degut al terratremol de Chile.

5 comentaris:

Mireia ha dit...

Ho vaig veure a les notícies! :(

Lo de "guarrilles" en quin sentit?

Dona invisible ha dit...

Ei!
Cuida't! :-( Espero que passin aviat, les pluges.
Jo entenc lo de "guarrilles" com que no ens rentem? Doncs crec que, a la resta d'Europa es renten menys que nosaltres...

Anònim ha dit...

guarrillas............qui???????????
les espanyoles o les catalanes ?????
i en quin sentit.
Per ser en el vídeo a nia una que te cara de gremlin a veure si la trobàs...ji ji .
cuidat

Astrid ha dit...

guarriles en sentit de neteja personal.Les espanyoles en general.. o sigui que ens inclouen a les catalanes. Hehehe dona invisible tens rao, les franceses per exemple tenen pitjor fama. Jejeje ja he trobat la de cara de gremlin ;)

flor de te ha dit...

oalaaaaaaaaaaaaaa pos vaja: lo de les inundacions i ho de guarrilles....perquè vegis el prejudicis around the world...mira que és fàcil d'etiquetar al personal....aix aix