19 de gener 2011

Everything is all right



Com molts de vosaltres heu vist a les noticies, aquestes darreres setmanes hem patit forca a tot l'Estat de Queensland, les inundacions han estat devastadores. Brisbane ha quedat irreconeixible, han desaparegut cases, parades de transport de riu, parcs... de fet, han desaparegut els meus llocs preferits, allo que feia de Brisbane una ciutat mes suportable.
Volia penjar imatges d'aquest fenomen, pero no val la pena, pq penjar coses tristes? Millor us deixo amb unes fotos d'aquest darrer diumenge, en el que aprofitant un dels primers dies de sol en mesos varem anar amb el Raul a passar unes horetes a la platja de Surfers Paradise (curiosos els "vigilants de la platja" eh?! :p ) .

6 comentaris:

Mon ha dit...

M´ en alegro molt que estigueu bé. Quina por,no?
Patunets

Anònim ha dit...

es perfecta,un dia de sol es molt millor
moltsssssss ptons

flor de te ha dit...

QUè bé que et veig. Always in my heart

Dona invisible ha dit...

And I'm happy to know that everything is all right!
Quant de temps que ha passat ja des que vas marxar, sembla mentida...
Kisses!

tchai ladoo ha dit...

Si, millor penjar fotos maques!
Respecte als vigilants de la platja..El de la primera foto una mica grassonet, no? No són com els de la tele! jejejeje! (és broma)

Astrid ha dit...

Hehehe si que esta grassonet..l'obesitat es un dels principals problemes de salud a Australia, no saps com ens bombardejen a la tele amb dietes, programes per aprimar-se i estar en forma, cuina sana.. no saben que fer pq la gent deixi de menjar tanta porqueria. Des del meu punt de vista el problema es que mengen massa carn i poques verdures i fruita ( es que son tan cares!!).